Od ideje do izvedbe

Od ideje do izvedbe

Naše storitve ponujajo vse OD IDEJE DO IZVEDBE.

Po dogovoru za sodelovanje se s stranko najprej dogovorimo za KONCEPT. Ko se strinjamo s konceptom, nadaljujemo s pregledom prostora, meritvami in pregledom obstoječega stanja, kar se združi v NAČRT PROSTORA – TLORIS. Ko opravimo pregled stanja in pridobimo vse potrebne informacije skupaj s stranko zasnujemo PLAN DELA. Potem sledi IZBIRA MATERIALOV, BARV IN POHIŠTVA. Stranki nato izdelamo KOSOVNICE IN NAČRTE ZA IZDELAVO POHIŠTVA ali ji pomagamo pri NAKUPU SERIJSKIH ARTIKLOV NAŠIH PARTNERJEV, katere za stranko tudi UVOZIMO IZ TUJINE.

NOTRANJE OBLIKOVANJE

Tu ne gre le za oblikovanje prostora, pač pa mnogo več. Skupaj najdemo najboljše rešitve, s katerimi oblikujemo učinkovitost prostora ter izboljšamo kakovost bivanja. Z veseljem za vas oblikujemo vaše stanovanje, apartma, hišo in tudi poslovne objekte, ter vam ponudimo kvalitetno opremo naših priznanih partnerjev. Skupaj bomo vašim prostorom dodali pridih večnosti in elegance po vašem okusu!

SVETOVANJE IN PRODAJA

Da vam lahko ponudimo najboljše, sodelujemo z visoko kakovostnimi proizvajalci pohištva, keramike, sanitarne opreme, svetil in dekorativnih elementov.

V prvem koraku našega sodelovanja se dogovorimo ali se odločate za izdelavo pohištva ali za naročilo kakovostnega serijskega pohištva. V kolikor se odločite za nakup serijskega pohištva, mi le tega umestimo v naše 3D izrise, da si s pomočjo vizualizacije lahko točno predstavljate, kako bo izgledal vaš prostor po prenovi.

Kontaktirajte nas