Estet ekipa

Estet ekipa

Naša zgodba

Ustanoviteljica in idejni vodja podjetja Estet Interier d.o.o. je arhitektka Jolanda Meglič, ki s svojimi dolgoletnimi izkušnjami na področju oblikovanja notranje opreme in svetovanja predstavlja srce podjetja.

Ekipa podjetja Estet Interier d.o.o. gleda v isto smer. Svojim strankam želimo pomagati, da si svoj dom, poslovni prostor, počitniški ambient, gostinski lokal, opremijo tako, da obenem dizajn zajema funkcionalnost, odraža trende in je hkrati večen. Pri tem, svojo stranko vodimo in njene želje skozi kreativen proces izrazimo z različnimi predlogi, ter ji pomagamo zasnovan projekt tudi realizirati.

Našo zgodbo pišejo najrazličnejši projekti, katerim se z navdušenjem popolnoma posvetimo. Svoje znanje nadgrajujemo in ga redno polnimo z novimi idejami in trendi. Ni skrivnost, da se redno udeležujemo pohištvenih sejmov in sodelujemo z oblikovalci pohištva, za katere jamčimo in nas obenem navdihujejo.

Naše storitve

Naše prednosti

Poleg svetovanja in oblikovanja notranjega oblikovanja po meri se ukvarjamo tudi z dobavo in uvozom kvalitetnega italijanskega pohištva, svetil, sanitarne opreme, keramike in drugih dekorativnih elementov.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, lahko shrani ali pridobi informacije v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj lahko nadzorujte svoje osebne nastavitve piškotkov.

Zavrni vse storitve
Sprejmi vse storitve